KLIN© Schijndel verwelkomt families met de startactiviteit 'Kijk eens naar mijn familie'

Op de KLIN©-groep in Schijndel zijn we gestart met het anker ‘Kijk eens naar mijn familie’. En kijk eens naar de families van Siem en Noud! Samen ballonnen opblazen en ermee spelen, en ons verkleden in kleurrijke kleding, hoedjes en pruiken. Wat een plezier!

Deze startactiviteit legt de basis voor vervolgactiviteiten binnen het anker. Een startactiviteit maakt veel indruk, en door foto's en video's te maken, wordt deze indruk nog sterker. Dit biedt veel mogelijkheden voor herhaling, verdieping en uitbreiding in verschillende activiteiten.

Kijk eens naar mijn familie
Kijk eens naar mijn familie
Kijk eens naar mijn familie
Kijk eens naar mijn familie
Kijk eens naar mijn familie
Kijk eens naar mijn familie

Meer over KLIN©

  • KLIN© Kinderen Leren Initiatieven Nemen in Communicatie

    In een aangepaste speel- en leeromgeving bieden wij een behandelprogramma waarin we in groepsverband en individueel aan de slag gaan met ondersteunde communicatie (OC), taal en geletterdheid. Hierbij staat samen beleven en ervaren centraal, waarbij we de interesses van het kind als uitgangspunt nemen.

    Behandeling
  • Lees het verhaal van Lex.

    Behandeling
  • Ankers helpen kinderen om te communiceren Wat is ankergestuurd werken?

    Ankers zijn thema’s die aansluiten bij de belevingswereld van kinderen. We vertellen hoe kinderen gericht aan hun woordenschat werken door nieuwe ervaringen en begrippen te koppelen aan bekende woorden.

    Opleiding