Milo bij familiedag ZeldSamen

Op zondag 15 september was Milo aanwezig op de familiedag van ZeldSamen. Ouders en hun kinderen met een zeer zeldzame genetische diagnose kwamen samen in Grolloo. We gaven informatie over ondersteunde communicatie (OC) en we hebben verschillende hulpmiddelen laten zien. Het was een geslaagde dag met veel interessante ontmoetingen en fijne gesprekken! 

Familiedag ZeldSamen

Over ZeldSamen

ZeldSamen brengt ouders/verzorgers van een kind met een zeldzame genetische diagnose samen. ZeldSamen biedt informatie, herkenning en contact met lotgenoten. ZeldSamen heeft een ruim netwerk van lotgenoten waarin ervaringen gedeeld worden door ervaringsdeskundigen en professionals. Jaarlijks wordt er een familiedag georganiseerd. 

Het laatste nieuws

  • Milo bij familiedag ZeldSamen

    Op zondag 15 september was Milo aanwezig op de familiedag van ZeldSamen. Ouders en hun kinderen met een zeer zeldzame genetische diagnose kwamen samen in Grolloo.

    Behandeling
  • Oktober staat voor de deur: dat betekent dat het weer tijd is voor de maand van ondersteunde communicatie (OC-maand). Daarom organiseren we drie gratis inspiratiesessies. Iedereen is welkom! Kom je ook?

    Behandeling
  • Op zaterdag 6 juli 2024 was Juf Jolijn aanwezig op het Talentenfestival in Veghel om het festival te voorzien van ondersteunde communicatie (OC).

    Behandeling