Speeltuinbord geplaatst in gemeente Geldrop-Mierlo

Op woensdag 3 juli 2024 is in de gemeente Geldrop-Mierlo het speeltuinbord van ISAAC-NF geplaatst dankzij de inzet van Nathalie Bulters, moeder van Lex. Lex volgt momenteel het KLIN©-behandelprogramma in Schijndel. 

 

Nathalie deelt trots: "Het was een feestelijke dag voor ons, want de gemeente Geldrop-Mierlo heeft naar ons geluisterd en het communicatie-speeltuinbord geplaatst in onze wijk. Lex speelt graag met andere kinderen en zoekt graag contact, maar dat is lastig als je niet kunt praten. Dit bord helpt kinderen zoals Lex, maar ook andere kinderen met taal- en spraakstoornissen, om samen te spelen. Met behulp van het bord kunnen ze met elkaar communiceren, aangeven wat ze willen doen en zelfs hun gevoelens uiten. Mijn missie is dat alle kinderen samen kunnen spelen in de speeltuin.

Na de plaatsing van het bord bleek het al een waardevol hulpmiddel. Kinderen nemen Lex mee naar het bord en maken een praatje. Ze hebben zelfs al samen in de speeltuin gespeeld. Voor Lex is dit een enorme aanwinst!"

Speeltuinbord
Speeltuinbord
Speeltuinbord
Bekijk het filmpje over het speeltuinbord van ISAAC-NF.

Het laatste nieuws

  • Als startactiviteit van het anker 'Kijk eens naar mijn familie' zijn de families van de kinderen in Schijndel naar het KLIN©-atelier gekomen. We hebben allemaal genoten!

    Behandeling
  • Op bezoek bij 'de Twijn' in Zwolle

    De oktober OC-maand blijft in volle gang! Na een inspirerende start in Groningen, maakten we ook een pitstop in Zwolle, waar we werden verwelkomd door de enthousiaste medewerkers van gespecialiseerd onderwijscentrum ‘De Twijn’.

    Behandeling
  • Op dinsdag 1 oktober vond de eerste inspiratiesessie plaats in Groningen. Het was fijn om studenten, ouders en professionals samen te brengen en waardevolle tips en inzichten te delen.

    Behandeling